fbpx

Rådgivning

Vi tilbyr rådgivning i tilknytning til alle de ulike fagfeltene som presenteres på disse sidene. I tillegg tilbyr vi også generell rådgivning og konsulentvirksomhet innen tilgrensende fagområder. Dette kan være i forskjellige sammenhenger. Noen eksempler fra vår erfaringsbase:

  • Vitne og fagkyndig meddommer i saker for domstolene innen erstatning i tilknytning til bygg og eiendom, samt landbruk og gartneri.
  • Rådgivning og avklaring av grensetvistspørsmål, herunder saker som fremmes for jordskifteretten.
  • Erstatningsberegning forsikring i forbindelse med skade på bygg og eiendom.
  • Avklaring av saker i forhold til lovverk og forskrifter som plan- og bygningsloven, tomtefesteloven mv.
  • Diverse utredninger i tilknytning til disse og tilgrensende fagfelt.
Image
Image

Om oss

Plankompaniet AS er et fremoverlent allsidig mindre konsulentfirma innen bygg og eiendom. Plankompaniet (tidligere L- Plan AS) ble etablert i 1998 og har over 20 års fartstid som leverandør av konsulenttjenester til bygg- og eiendomsbransjen. I denne perioden har vi spesialisert oss på leveranse av gode tjenester gjennom erfarne og dyktige medarbeidere.

Hvorfor velge oss?

Plankompaniet er et allsidig, erfarent og fortsatt «sultent» konsulentfirma innen byggrelaterte fag.
Vi tilbyr sømløs integrasjon gjennom våre ulike tjenester, og tilpasser disse til hvert enkelt behov.

Mer enn
20 års erfaring

Plankompaniet ble etablert av Tore Lunde for over 20 år siden. Han hadde da med seg portefølje og 10 års erfaring fra prosjektering og rådgivning i offentlig virksomhet (Fylkesmannen i Buskerud).

3d dokumentasjon

Effektive tekniske
og praktiske løsninger

Innen opptegning av bygg tilbyr vi våre kunder en teknisk presisjon som tidligere ikke har vært mulig, gjennom å ta i bruk det mest moderne av laserteknologi. Vi leverer svært presise tegninger/BIM-modeller til en fornuftig pris for kunden. Vår BIM er laget i ArchiCAD 24 og kan dermed samhandles med andre disipliner som jobber med BIM. Vi utarbeider byggesøknader «fra A til Å», vi tilbyr GIS-oppmålingstjenester og kartpresentasjoner, samt rådgivning innen alle våre fagfelt.

Våre leverandører på teknologisiden
Archicad
Leica geosystems
Arc GIS
DJI
Autocad
Matterport