Om oss

plankompaniet2
Plankompaniet AS er et framoverlent allsidig mindre konsulentfirma innen bygg og eiendom. Plankompaniet (tidligere L- Plan AS) ble etablert i 1998 og har over 20 års fartstid som leverandør av konsulenttjenester til bygg- og eiendomsbransjen. Plankompaniet er lite nok til at det blir personlig, men samtidig teknisk og stor nok for det meste av jobber. Vår lange fartstid, brede nettverk og gode referanser fungerer i dag som et solid fundament for våre tjenester.
Vi har de siste årene gjennomgått en digital transformasjon, og tatt i bruk høyteknologisk utstyr og programvare.
Tore Lunde, som selskapets daglige leder, er svært teknologisk innovativ. Dette har resultert i at firmaet var kunde nummer to i Norge da Leica lanserte sin BLK360. Siden har vi tilført et av Leicas flaggskip, RTC360. Plankompaniet har også eget GPS-utstyr som kan knyttes opp mot punktskyen for ytterligere presisjon.
Jonas Blindheim har gjennom sine bidrag til Google Streetview generert over 1.800.000 millioner klikk siste år. Gjennom dette kjenner vi godt til hvordan bedrifter og steder kan skaffe seg synlighet ved å benytte etablerte plattformer på en ny og annerledes måte.
Vi legger vekt på å tilby en mest mulig komplett tjeneste i form av både laserskanning av eksisterende konstruksjoner, modellering/ prosjektering, byggesakshåndtering og plassering. Dette betyr at vi kan bistå raskt og effektivt med de beste og relevante løsningene tilpasset dine behov.


Våre tjenester

fagomrder transp