Ansatte

Tore

tore 2020er daglig leder og firmaets gründer. Han er siv.ing. fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU, tidl. NLH) 1987. Tore hadde med seg 10 års solid erfaring fra Fylkesmannen i Buskerud og dessuten 8 år som bonde på eget gårdsbruk da han startet firmaet i 1998. Tore planlegger, setter sammen og leder prosjekter og trives med å få folk til å spille på lag mot et godt sluttprodukt. I faglig sammenheng er han nøyaktig på grensen til det pedantiske og går ikke på akkord med firmaets seriøsitet og kvalitetsprofil, selv om han som person er en humørfylt og usedvanlig omgjengelig fyr. Firmaets resultater har nøye sammenheng med Tores utadvendte og kvalitetsbevisste stil. Tore er ellers Gjør det selv-entusiast og lidenskapelig hobbysnekker.

Kontakt Tore:
Telefon: 90 14 09 65
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Ragnhild

ragnhild

Etter å ha drevet med andre ting noen år er Ragnhild nå tilbake i Plankompaniet. Det setter vi andre stor pris på. Det blir rett og slett både mer hyggelig og bedre struktur på kontoret med henne her. Ragnhild er utdannet sivilagronom fra NMBU (NLH 1991), og har betydelig erfaring fra både offentlig virksomhet og som rådgiver i faglag i landbruket. I tillegg driver hun gårdsbruk med virksomhet innen jord, skog og turisme. I Plankompaniet arbeider Ragnhild hovedsakelig med byggesakshåndtering og merkantile oppgaver, men trår ellers til der det er behov. Hun har meget god skriftlig fremstillingsevne og konsulteres der det er viktig. Privat er Ragnhilds interesser lokalpolitikk, kulturvern, design og estetikk. Hun har flere uferdige håndarbeidsprosjekter og er en kløpper på finn.no.

Kontakt Ragnhild:
Telefon: 924 71 881
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Brynjar

ragnhild

kom rett fra studier, først ved USN-Bø og deretter NTNU-Gjøvik, da han begynte i firmaet i 2018.
Brynjar har siden da deltatt aktivt i utviklingen av nye tjenester i Plankompaniet. Han er firmaets mann på RTC-skanning ute i felt og arbeider også med dronefoto. Inne på kontoret omgjør han punktskyer til presise presentasjoner – ofte med det lille ekstra, som er med på å gi produktet høy kvalitet og profil.
Brynjar er en omgjengelig kar, som møter kundene med et smil og innspill til gode løsninger. Utenom jobb er Brynjars interesser innenfor foto, film, friluftsliv – og avanserte dataspill.

Kontakt Brynjar:
Telefon: 90 80 11 50
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Jonas (permisjon)

baarder nyeste skudd på stammen, ansatt i 2020. Han har utdanning fra USN og UiA og erfaring blant annet fra Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge, som driftsansvarlig, og som lærer i Drammen kommune. Han har tidligere vært medeier i et annet firma innen 3D-skanning og tok med seg verdifull erfaring til Plankompaniet. Jonas er vår Matterport-spesialist og utarbeider innbydende presentasjoner av leiligheter, eneboliger og andre objekter, med høy brukervennlighet for kunden.
Jonas er en allsidig kar som også gjerne holder presentasjoner for kundegrupper og bidrar til firmaets aktive profil.
Jonas er friluftsmann, Drammenspatriot og en veldig positiv og hyggelig kar – og litt av en teknologinerd og voksengamer.

Kontakt Jonas:
Telefon: 47 06 76 39
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.