fbpx

Ansatte

Tore

tore 2020er daglig leder og firmaets gründer. Han er siv.ing. fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU, tidl. NLH) 1987. Tore hadde med seg 10 års solid erfaring fra Fylkesmannen i Buskerud og dessuten 8 år som bonde på eget gårdsbruk da han startet firmaet i 1998. Tore planlegger, setter sammen og leder prosjekter og trives med å få folk til å spille på lag mot et godt sluttprodukt. I faglig sammenheng er han nøyaktig på grensen til det pedantiske og går ikke på akkord med firmaets seriøsitet og kvalitetsprofil, selv om han som person er en humørfylt og usedvanlig omgjengelig fyr. Firmaets resultater har nøye sammenheng med Tores utadvendte og kvalitetsbevisste stil. Tore er ellers Gjør det selv-entusiast og lidenskapelig hobbysnekker.

Kontakt Tore:
Telefon: 90 14 09 65
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Ragnhild

ragnhild

Etter å ha drevet med andre ting noen år er Ragnhild nå tilbake i Plankompaniet. Det setter vi andre stor pris på. Det blir rett og slett både mer hyggelig og bedre struktur på kontoret med henne her. Ragnhild er utdannet sivilagronom fra NMBU (NLH 1991), og har betydelig erfaring fra både offentlig virksomhet og som rådgiver i faglag i landbruket. I tillegg driver hun gårdsbruk med virksomhet innen jord, skog og turisme. I Plankompaniet arbeider Ragnhild hovedsakelig med byggesakshåndtering og merkantile oppgaver, men trår ellers til der det er behov. Hun har meget god skriftlig fremstillingsevne og konsulteres der det er viktig. Privat er Ragnhilds interesser lokalpolitikk, kulturvern, design og estetikk. Hun har flere uferdige håndarbeidsprosjekter og er en kløpper på finn.no.

Kontakt Ragnhild:
Telefon: 924 71 881
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Brynjar

ragnhild

kom rett fra studier, først ved USN-Bø og deretter NTNU-Gjøvik, da han begynte i firmaet i 2018.
Brynjar har siden da deltatt aktivt i utviklingen av nye tjenester i Plankompaniet. Han er firmaets mann på RTC-skanning ute i felt og arbeider også med dronefoto. Inne på kontoret omgjør han punktskyer til presise presentasjoner – ofte med det lille ekstra, som er med på å gi produktet høy kvalitet og profil.
Brynjar er en omgjengelig kar, som møter kundene med et smil og innspill til gode løsninger. Utenom jobb er Brynjars interesser innenfor foto, film, friluftsliv – og avanserte dataspill.

Kontakt Brynjar:
Telefon: 90 80 11 50
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Birk

birk

er vår nytilsatte energibunt med fersk utdanning som BIM-tekniker fra Fagskolen Tinius Olsen. Dette er framtidsrettet kompetanse, verdifull for mange prosjekter. BIM er verktøyet og prosessen som integrerer, analyserer og optimaliserer de ulike innsatsfaktorene i et byggeprosjekt.
Birk er en engasjert fagmann som også har erfaring fra 7 år som elektriker (fagbrev 2013), hovedsakelig på større næringsbygg.
Birk betjener våre skannere med tilhørende programvare og er vår mann på programvaren Revit og Solibri (vi andre benytter ArchiCad). Birk er samvittighetsfull, arbeider raskt - og har utpreget glimt i øyet.
Privat er Birk allsidig sportsinteressert. Han har blant annet bak seg NM-titler i bryting, er fortsatt treningsglad - og elsker god fotball.

Kontakt Birk:
Telefon: 90 80 15 60
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.